06 70 943 37 27 info@covision.hu

Ingatlan fotózás

Értéknövelő képeket készítek ingatlanokról, profi hirdetésekhez

Minőség – Megbízhatóság – Gyorsaság

Referenciák

“Ha nincs, vagy gyenge minőségű az értékesíteni kívánt ingatlan vizuális portfoliója, akkor senki nem nézi majd meg a hirdetést és így érdeklődők sem lesznek.”

INGATLAN FOTÓ ÉS INGATLAN VIDEÓ KÉSZÍTÉS ÁRAK

INGATLAN FOTÓZÁS ÁRAK

INGATLAN VIDEÓ KÉSZÍTÉS ÁRAK

DRÓN FOTÓZÁS, DRÓN VIDEÓ KÉSZÍTÉS ÁRAK

DIGITÁLIS KÉPJAVÍTÁS

Ingatlan irodáknak, közvetítőknek, illetve folyamatos megrendelés esetén egyedi ajánlatot adok. Érdeklődj emailben, vagy telefonon!

Mi a különbség a RAPID és a prémium ingatlan fotók között?

Rapid ingatlan fotózás során 10 db képet készítek, nagyjából 30 perc alatt, a lehető legelőnyösebb szögekből. Az idő rövidsége miatt nincs lehetőség pakolásra, a bútorok rendezésére. A fotók kidolgozása egyedileg, HDR technikával, szín és kontraszt korrekcióval történik. Jó választás, ha átlag feletti minőségű képeket szeretne gyorsan és költséghatékonyan.

 

Prémium ingatlan fotózás során minimum 20 db fotót készítek. Ha szükséges, a legjobb kompozíció érdekében minimális mértékben lehetőség van  a bútorok és kiegészítők rendezésére. A prémium minőség érdekében a fotók egyedi retus folyamaton esnek át.

Válassza a prémium minőséget ha eladó, kiadó családi háza, lakása, panziója, airbnb szálláshelye, irodája vagy üzlethelyisége a legtöbbet kattintott hirdetések között szeretné látni.

 

Drón fotó és drón videó készítése csak száraz időben lehettséges. Ha a légi felvételeken más ingatlanok is látszódnak, egyeztetés szükséges az adott ingatlanok tulajdonosaival. A drón felvételek átadása után, azok tartalmáért minden felelőség  a megrendelőt terhel.

MIÉRT A COVISION?

Ezeket biztosan megkapja, ha együtt dolgozunk:

  • GYORSASÁG – Maximális gyorsaságra számíthat az egész folyamat alatt, a kapcsolat felvételtől, a helyszíni fotózáson és a képek kidolgozásán keresztül a fotók átadásáig. A kész felvételeket legtöbbször már a fotózás napján átadom.
  • MEGBÍZHATÓSÁG – A megbeszélt időpontokat és határidőket mindig pontosan tartom.
  • KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, HQ. FELVÉTELEK – A legmodernebb technikával és szoftverekkel dolgozom több éves szakami tapasztalattal. A végső képeket szinte minden esetben több felvételből állítom össze.
  • EGYEDI LÁTÁSMÓD – Fotós, műszaki-mérnöki, és marketinges szemlélet egyben.
  • KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG – Gyors fotózás és utómunka = alacsonyabb ár
  • PROFESSZIONÁLIS LÉGI FOTÓ ÉS DRÓN VIDEÓ
  • DISZKRÉCIÓ 

Ingatlan fotózas Moro Pince

KÉSZÍTTESSE EL VELEM INGATLANJA VIZUÁLIS PORTFOLIÓJÁT!

Miért HasználjON profi ingatlan fotókat?

Mert segítségükkel több emberhez jut el a hirdetés, ezáltal gyorsabban és magasabb áron értékesíthetŐ.

A vásárlás érzelmi döntés

Akárki akármit mond minden vásárlás nagy részben érzelmi döntés. Az érzelmek alakításában pedig döntő szerepe van az első benyomásnak, amit legtöbbször fotók, vagy videók nézése közben szerzünk meg.

Az első benyomáson sok múlik

99 százalékban a fotókat nézzük meg első körben egy hirdetésben. Nem véletlenül kezdődik szinte minden hirdetés vizuális tartalommal. Olyan ez, mint mikor találkozunk egy ismeretlennel. Még meg sem szólal, de már tudjuk, hogy szimpatikus lesz e, vagy nem. Vizuális, érzelmi benyomásaink alapján döntünk és ezt a döntést utólag már nehezen változtatjuk meg.

 

Rossz fotóval senkit nem lehet rávenni, hogy az eladó / kiadó ingatlant “szimpatikusnak” találja. Egy profi kép viszont egyértelműen pozitív kezdés az értékesítés folyamatában. A jó fotó vágyat ébreszt az ingatlan iránt.

profi fotó = több kattintás

Az átlagosból kiemelkedőbb, profi fotókra többen kattintanak. Ez jól mérhető előnyt jelent lakások, családi házak eladásakor, kiadásakor, szálláshelyek értékesítésekor. Több érdeklődő, nagyobb esély a gyorsabb és magasabb áron történő értékesítésre.

 

Hotelek, apartmanok, Airbnb szálláshelyek, illetve panziók esetében alapvető elvárás, hogy az érdeklődők a lehető legelőnyösebb perspektívából lássák a bemutatandó terek és helyiségek legszebb “arcát”.

 

Tervezők, designerek, lakberendezők portfoliójában szintén előny, ha a fotó kidolgozásának minősége is tükrözi a tervezés és a kivitelezés magas színvonalát.

Bízzon meg engem eladó, vagy kiadó ingatlanja vizuális portfoliójának létrehozásával és garantáltan többen kattintanak a hirdetésre.

A minőségi felvételek további előnyei ingatlan értékesítőknek

A vásárlók, érdeklődők többsége azzal a szolgáltatóval üzletel szívesebben, akinél a szakértelem találkozik a magas minőséggel. Ez pedig elképzelhetetlen profi fotók nélkül.

 

Ingatlan irodák esetében az épületről készült videó és az átlagosnál feltűnőbb, megfelelően utómunkázott fotók növelik az iroda és az értékesítő kolléga szolgáltatásának hozzáadott értékét, hitelességét. Így már nem csak a vevői oldalon könnyebb a potencionális érdeklődők bevonzása, de az eladói megbízások megszerzése is sokkal hatékonyabb.

 

Ha nem professzionális fotókkal hirdet, hátrányba kerül a többi hirdetővel szemben.

Ingatlan fotó + ingatlan videó egyben

Kedvező áron, rövid határidővel, egy lépésben elkészítem az adott ingatlan fotós és videós anyagát is.

Hogyan készül az ingatlan fotó?

Megállapodást követően a megrendelő igényeihez alkalmazkodva, a lehető legrövidebb időn belül elkészítem a fotókat. A fotózásra vannak optimális időpontok és időjárási feltételek. Lakások, családi házak, irodák, apartmanok belső tereinek fotózásához előnyösebb a kicsit borús időjárás. Épületek külső fotózásához napos, reggeli, vagy kora esti időpont az ideális. Modern felszereléssel gyakorlatilag bármikor lehetséges szép, világos  enteriör, vagy exterior fotók készítése.

 

A fényképezés folyamata a helyszínen rendezett, átlagos méretű lakás, vagy családi ház esetében 1-1,5 óra alatt kivitelezhető. A fotózás során a legjobb kompoziciók megörökítésén túl fontos számomra a maximális diszkréció és higiénia is. Mindig lábzsákot és kesztyűt használok. Alkalmazkodom a megbízóhoz, figyelembe veszem kéréseit és törekszem a lehető leggyorsabb munkavégzésre.

 

Tapasztalataim szerint az érdeklődés felkeltésére és az ingatlannal történő ismerkedés megkezdéséhez 12-15 db fotó elegendő. Természetesen igény esetén, például nagyobb, több helyiséggel rendelkező ház, lakás, hotel, vagy iroda fotózásakor, a megrendelővel konzultálva, ennél több képet készítek.

 

Fontos, hogy az ingatlan megfelelően előkészített, rendezett és tiszta legyen. Nagy értékű lakások esetén megfontolandó home staging szolgáltatás igénybevétele.

 

A minőségi végeredmény mellett fontos számomra, hogy az elkészült felvételket ügyfeleimnek a lehető leggyorsabban hozzáférhetővé tegyem. A fotókat legfeljebb 24 órán belül, de a legtöbb esetben már a fotózás napján, a kész videót 48 órán belül átadom. A komplett folyamat (videó forgatás, fotózás, vágás, utómunka) 1-2 nap alatt kivitelezhető.

Néhány szó a minőségről

A végleges HDR fotókat több, különböző világosságú felvételből állítom össze.

 

A megrendelő igényeihez igazodva lehetőség van úgynevezett flash-ambient fotók készítésére is. Ezzel a módszerrel egyesítem a természetes környezeti és a mesterséges vaku fényeket annak érdekében, hogy egy tökéletes megvilágítású, kontrasztos és a valódí színeket maximálisan megközelítő fotó jöjjön létre. Egy ilyen kép a legjobb választás a hirdetés elsődleges fotójának.

Minőségi ingatlan fotó egy exkluzív borospincéről

Nyilvánvalóan mindenki számára elsődleges cél, hogy a lehető legmagasabb árat kapja az ingatlanért.

 

Egy profi fotó vagy videó már önmagában is segít ennek elérésében. De a legjobb hatás akkor érhető el, ha a lakás helyiségei, a családi ház kertje, az épület környéke rendezett és tiszta.

 

Bőven megéri a fotózás előtt rászánni akár több órát is, hogy a felesleges és személyes dolgokat elpakoljuk, ingatlanunkat kicsinosítsuk. Így készíthetőek igazán letisztult, szép felvételek.

KérjEN ajánlatot!

 

Képeimmel és videóimmal értékesebbé teszem eladó / kiadó ingatlanját!

Keressen bizalommal az alábbi elérhetőségeken, vagy töltse ki az űrlapot!

+36 70 943 37 27

info@covision.hu