06 70 943 37 27 info@covision.hu
Oldal kiválasztása

Ingatlan fotózás

Képek, amik nyereséget hoznak ügyfeleimnek

Egyedi látásmóddal professzionális fotók ingatlanokról, szálláshelyekről, különféle enteriőrökről

Minőség – Megbízhatóság – Gyorsaság

INGATLAN FOTÓ ÉS INGATLAN VIDEÓ KÉSZÍTÉS ÁRAK

INGATLAN FOTÓZÁS ÁRAK

INGATLAN VIDEÓ KÉSZÍTÉS ÁRAK

DRÓN FOTÓZÁS, DRÓN VIDEÓ KÉSZÍTÉS ÁRAK

DIGITÁLIS KÉPJAVÍTÁS

Ingatlan irodáknak, közvetítőknek, lakberendezőknek, designereknek, home staging cégeknek folyamatos megrendelés esetén egyedi, kedvezményes ajánlatot adok. Érdeklődjön emailben, vagy telefonon!

Ingatlan fotósként és operatőrként a fotók és videók készítését Érdi telephelyről, költséghatékonyan első sorban az alábbi településeken vállalom:

Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi, Biatorbágy, Páty, Budajenő, Telki, Sóskút, Tárnok, Százhalombatta, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Solymár, Nagykovácsi, Budapest XXII, Budapest XI, Budapest, XII.

Igény esetén az ország bármely pontjára vállalok kiszállást.

AIRBNB ÉS SZÁLLÁSHELY FOTÓZÁS

Hogyan érd el, hogy a konkurencia helyett NÁLAD FOGLALJANAK szállást?

A foglalás előtt mindenki nagyjából 4 szempontot vizsgál. Melyek ezek fontossági sorrendben?

  1. Ár

  2. Kereséskor megjelenő fotók és videók

  3. Elhelyezkedés

  4. Értékelések

  A hirdetésben szereplő fotóknak kulcs szerepe van! Egyre több szálláshely tulajdonos ismeri fel, hogy a kihasználtság maximalizálása érdekében kiemelkedő vizuális tartalomra van szüksége az ingatlan bemutatásához. Fotózása során az ingatlan tulajdonosának és az ingatlan fotósnak is különösen ügyelnie kell a részletekre. A letisztult megjelenés itt is elsődleges fontosságú, de nem elegendő. A kiegészítők és díszítő elemek harmóniája az ingatlannal, ami megragadja majd a leendő bérlő figyelmét. Fontos ugyanakkor szem előtt tartani, hogy a fotók megjelenése tükrözze a valóságot és ne csak technikai szempontból. Minden egyes vendégnek nyújtania kell az ingatlannak azt a minőséget, felszereltséget, beleértve a kiegészítőket is, amit a képeken lát. Ellenkező esetben negatív értékelést adhat.

  Lakberendező, home stager partnereimmel igény esetén olyan ötleteket adunk a már meglévő enteriőr kiegészítésére, melyek hosszú távon is segítségére lesznek az ügyfél elégedettség maximalizálásában.

  Hiszek benne, hogy a vásárlók a részletek alapján döntenek. Ha Ön is így gondolja, kérjen ajánlatot szálláshelye portfoliójának elkészítésére!

  20 PONTOS INGATLANFOTÓZÁS ELŐTTI CHECK-LIST

  Hivatásos épület és ingatlan fotósként Profi anyagot készítek bármilyen épületről, de az igazán gyors és magas áron történő értékesítéshez 20 pontban foglaltam össze, hogy mire érdemes figyelmet fordítani a felvételek elkészítése előtt.

  Mindegyik külön-külön akár több százezer forint nyereséget, és sokkal gyorsabb szerződéskötést jelenthet.

  1. Legyen rend és tisztaság kívül, belül egyaránt!

  2. A fényes, tükröződő felületek legyenek foltmentesek!

  3. Ne legyenek elöl személyes tárgyak, fotók, gyerekrajzok, hűtő mágnesek, cipők, papucsok, táskák, újságok!

  4. Az esztétikus dekorációs elemek maradhatnak.

  5. A konyhapult legyen majdnem üres, különös tekintettel a mosogató környékén! Konyharuha ne legyen elöl! Az esztétikusabb gépek maradhatnak, de a kábeleik legyenek elrejtve!

  6. Az étkezőasztalon jó ha van valamilyen virág, esetleg esztétikus teríték. Más ne legyen rajta!

  7. Az ülő és fekvő alkalmatosságokról a takarók legyenek elpakolva. Egy két dísz párna maradhat.

  8. A vitrinek ne legyenek zsúfoltak!

  9. A home office kellékei amennyire csak lehet, legyenek eltűntetve! Különösen figyeljen a kábelekre és kütyü töltőkre!

  10. A színes csillogó villogó gyerekjátékok feltétlenül legyenek elpakolva!

  11. Jó, ha vannak a helyiségekben növények. Ha nincsenek növények a lakásban, kölcsön is kérhet. Akár hibák elrejtésére is használhatóak.

  12. A lámpák működjenek!

  13. A szekrények tetejéről legyen elpakolva!

  14. A kacatok ideiglenesen menjenek a tárolóba, garázsba, vagy a szekrényekbe, esetleg pakoljon be mindent egy olyan helyiségbe, ami nem feltétlenül fontos, hogy rajta legyen a fotón, vagy videón. A felvételek elkészítése közben nem szerencsés, ha folyamatosan egyik szobából a másikba kell pakolni.

  15. Akvárium oké, ketrec, kalitka, cica kosár, pokróc ne maradjon elöl!

  16. A fürdőszobára, mellékhelyiségre fordítson különös figyelmet! Fogkefék, tubusok, tisztálkodási eszközök sehol ne legyenek! Tiszta összehajtogatott törülköző maradhat.

  17. Az udvaron a kukák amennyire csak lehet legyenek elrejtve. Mozdítható gyerekjátékokat, bringákat, szerszámokat szintén pakoljuk el!

  18. A locsoló tömlő legyen feltekerve!

  19. Ha van medence, vagy jakuzzi, legyen levéve a fedele és legyen elrejtve! A víz legyen tiszta!

  20. Az autókkal parkoljon el az udvarból és a ház elöl, ha van rá lehetőség!

  MIÉRT A COVISION?

  Ezeket biztosan megkapja, ha együtt dolgozunk:

  • GYORSASÁG – Maximális gyorsaságra számíthat az egész folyamat alatt, a kapcsolat felvételtől, a helyszíni fotózáson és a képek kidolgozásán keresztül a fotók átadásáig. A kész felvételeket legtöbbször már a fotózás napján átadom.
  • MEGBÍZHATÓSÁG – A megbeszélt időpontokat és határidőket mindig pontosan tartom.
  • KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, HQ. FELVÉTELEK – A legmodernebb technikával és szoftverekkel dolgozom több éves szakami tapasztalattal. A végső képeket szinte minden esetben több felvételből állítom össze.
  • EGYEDI LÁTÁSMÓD – Fotós, műszaki-mérnöki, és marketinges szemlélet egyben.
  • KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG – Gyors fotózás és utómunka = alacsonyabb ár
  • PROFESSZIONÁLIS LÉGI FOTÓ ÉS DRÓN VIDEÓ
  • DISZKRÉCIÓ 

  Ingatlan fotózas Moro Pince

  KÉSZÍTTESSE EL VELEM AZ INGATLAN VIZUÁLIS PORTFOLIÓJÁT!

  Miért HasználjON profi ingatlan fotókat?

  Mert segítségükkel sokkal több ember kattint majd a hirdetésre, ezáltal gyorsabban és magasabb áron értékesíthetŐ az adott ingatlan.

  A vásárlás érzelmi döntés

  Minden vásárlás nagy részt érzelmi döntés. Az érzelmek alakításában pedig döntő szerepe van az első benyomásnak, amit legtöbbször fotók, vagy videók nézése közben szerzünk meg.

  Az első benyomáson sok múlik

  99 százalékban a fotókat nézzük meg első körben egy hirdetésben. Nem véletlenül kezdődik szinte minden hirdetés vizuális tartalommal. Olyan ez, mint mikor találkozunk egy ismeretlennel. Még meg sem szólal, de már tudjuk, hogy szimpatikus lesz e, vagy nem. Vizuális, érzelmi benyomásaink alapján döntünk és ezt a döntést utólag már nehezen változtatjuk meg.

   

  Rossz fotóval senkit nem lehet rávenni, hogy az eladó / kiadó ingatlant „szimpatikusnak” találja. Egy profi kép viszont egyértelműen pozitív kezdés az értékesítés folyamatában. A jó fotó vágyat ébreszt az ingatlan iránt.

  profi fotó = több kattintás

  Az átlagosból kiemelkedőbb, profi fotókra többen kattintanak. Ez jól mérhető előnyt jelent lakások, családi házak eladásakor, kiadásakor, szálláshelyek értékesítésekor. Több érdeklődő, nagyobb esély a gyorsabb és magasabb áron történő értékesítésre.

   

  Hotelek, apartmanok, Airbnb szálláshelyek, illetve panziók esetében alapvető elvárás, hogy az érdeklődők a lehető legelőnyösebb perspektívából lássák a bemutatandó terek és helyiségek legszebb „arcát”.

   

  Tervezők, designerek, lakberendezők portfoliójában szintén előny, ha a fotó kidolgozásának minősége is tükrözi a tervezés és a kivitelezés magas színvonalát.

  A minőségi felvételek további előnyei ingatlan értékesítőknek

  A vásárlók, érdeklődők többsége azzal a szolgáltatóval üzletel szívesebben, akinél a szakértelem találkozik a magas minőséggel. Ez pedig elképzelhetetlen profi fotók nélkül.

   

  Ingatlan irodák esetében az épületről készült videó és az átlagosnál feltűnőbb, megfelelően utómunkázott fotók növelik az iroda és az értékesítő kolléga szolgáltatásának hozzáadott értékét, hitelességét. Így már nem csak a vevői oldalon könnyebb a potencionális érdeklődők bevonzása, de az eladói megbízások megszerzése is sokkal hatékonyabb.

   

  Ha nem professzionális fotókkal hirdet, hátrányba kerül a többi hirdetővel szemben.

  Ingatlan fotó + ingatlan videó egyben

  Kedvező áron, rövid határidővel, egy lépésben elkészítem az adott ingatlan fotós és videós anyagát is.

  Hogyan készül az ingatlan fotó?

  Megállapodást követően a megrendelő igényeihez alkalmazkodva, a lehető legrövidebb időn belül elkészítem a fotókat. A fotózásra vannak optimális időpontok és időjárási feltételek. Lakások, családi házak, irodák, apartmanok belső tereinek fotózásához előnyösebb a kicsit borús időjárás. Épületek külső fotózásához napos, reggeli, vagy kora esti időpont az ideális. Modern felszereléssel gyakorlatilag bármikor lehetséges szép, világos  enteriör, vagy exterior fotók készítése.

   

  A fényképezés folyamata a helyszínen rendezett, átlagos méretű lakás, vagy családi ház esetében 1-1,5 óra alatt kivitelezhető. A fotózás során a legjobb kompoziciók megörökítésén túl fontos számomra a maximális diszkréció és higiénia is. Mindig lábzsákot és kesztyűt használok. Alkalmazkodom a megbízóhoz, figyelembe veszem kéréseit és törekszem a lehető leggyorsabb munkavégzésre.

   

  Tapasztalataim szerint az érdeklődés felkeltésére és az ingatlannal történő ismerkedés megkezdéséhez 12-15 db fotó elegendő. Természetesen igény esetén, például nagyobb, több helyiséggel rendelkező ház, lakás, hotel, vagy iroda fotózásakor, a megrendelővel konzultálva, ennél több képet készítek.

   

  Fontos, hogy az ingatlan megfelelően előkészített, rendezett és tiszta legyen. Nagy értékű lakások esetén megfontolandó home staging szolgáltatás igénybevétele.

   

  A minőségi végeredmény mellett fontos számomra, hogy az elkészült felvételket ügyfeleimnek a lehető leggyorsabban hozzáférhetővé tegyem. A fotókat legfeljebb 24 órán belül, de a legtöbb esetben már a fotózás napján, a kész videót 48 órán belül átadom. A komplett folyamat (videó forgatás, fotózás, vágás, utómunka) 1-2 nap alatt kivitelezhető.

  Néhány szó a minőségről

  A végleges HDR fotókat több, különböző világosságú felvételből állítom össze.

   

  A megrendelő igényeihez igazodva lehetőség van úgynevezett flash-ambient fotók készítésére is. Ezzel a módszerrel egyesítem a természetes környezeti és a mesterséges vaku fényeket annak érdekében, hogy egy tökéletes megvilágítású, kontrasztos és a valódí színeket maximálisan megközelítő fotó jöjjön létre. Egy ilyen kép a legjobb választás a hirdetés elsődleges fotójának.

  Minőségi ingatlan fotó egy exkluzív borospincéről

  Nyilvánvalóan mindenki számára elsődleges cél, hogy a lehető legmagasabb árat kapja az ingatlanért.

   

  Egy profi fotó vagy videó már önmagában is segít ennek elérésében. De a legjobb hatás akkor érhető el, ha a lakás helyiségei, a családi ház kertje, az épület környéke rendezett és tiszta.

   

  Bőven megéri a fotózás előtt rászánni akár több órát is, hogy a felesleges és személyes dolgokat elpakoljuk, ingatlanunkat kicsinosítsuk. Így készíthetőek igazán letisztult, szép felvételek.

  KérjEN ajánlatot!

   

  Képeimmel és videóimmal értékesebbé teszem eladó / kiadó ingatlanját!

  Keressen bizalommal az alábbi elérhetőségeken, vagy töltse ki az űrlapot!

  +36 70 943 37 27

  info@covision.hu