06 70 943 37 27 info@covision.hu

Ingatlan videó készítés

Nyisson ajtót a vevőkhöz

profi ingatlan videóval

 

MIÉRT HASZNOS AZ INGATLANVIDEÓ?

 

NAGYOBB ELÉRÉSTÖBB ÉRDEKLŐDŐGYORSABB ELADÁS

Egy professzionális bemutató videó növeli az ingatlan értékét ügynökségek esetén pedig a szolgáltatás hozzáadott értékét is.

Eladó, kiadó ingatlan értékesítésekor, kiadásakor, apartmanok, szállodák vagy Airbnb szállások bemutatásakor a csak képet tartalmazó hirdetésekhez képest előnyt jelent egy kiváló minőségű ingatlanvideó.

Ez az előny a következő időszakban egyre nagyobb lesz, ahogy az Y, de még inkább a Z generáció tagjai, akik nagyrészt az internetről informálódnak, fizetőképes vásárlókká válnak.

Az ingatlan videó nem csodaszer. A legtöbb esetben nem fogja a publikálás után azonnal eladni a lakást, vagy családi házat, de az elkészült videóval megfelelő marketing esetén jóval nagyobb számú érdeklődő érhető el. Gyorsabban és magasabb áron értékesíthető az adott ingatlan.

 

Jelenleg az online világban a videós tartalom az egyik leghatásosabb marketing eszköz. A felhasználók még a képeknél is szívesebben kattintanak videókra, hiszen több érzékszervre, nagyobb hatást gyakorolnak a mozgóképek.

Az ingatlan videónak értékesítés során fontos szerepe van a bizalom növelésében is, hiszen mindenki számára nyilvánvaló, hogy egy videó kevésbé manipulálható mint egy fotó.

Külföldi vásárlók célzása esetén az ingatlan videó már alapkövetelmény.

Egy jó épület videó a nézőnek, potenciális vásárlónak élményt ad, hagnulatot közvetít, az eladónak pedig örök emlék lesz a tulajdonáról.

Ingatlanokat bemutató filmjeimet rövid vállalási határidővel, a megrendelő igényeihez igazodva, professzionális eszközökkel, szakértelemmel, kiváló minőségben készítem el.

MIÉRT A COVISION?

Ezeket biztosan megkapja, ha együtt dolgozunk:

  • PROFI VIDEÓK ÉS KÉPEK
  • GYORSASÁG
  • MEGBÍZHATÓSÁG
  • KIVÁLÓ MINŐSÉG
  • EGYEDI LÁTÁSMÓD
  • KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG
  • DISZKRÉCIÓ

Sok éves tapasztalatom, valamint a formák, fények és színek szeretete a garancia, hogy különleges és egyedi nézőpontokkal, hangulatokkal mutatom be az adott ingatlan külső és belső tereit egyaránt.

Kedvező áron, rövid határidővel egy lépésben elkészítem az adott ingatlan fotós és videós anyagát is.

INGATLAN FOTÓ + INGATLAN VIDEÓ

EGYBEN

INGATLAN FOTÓ ÉS INGATLAN VIDEÓ KÉSZÍTÉS ÁRAK

INGATLAN FOTÓZÁS ÁRAK

INGATLAN VIDEÓ KÉSZÍTÉS ÁRAK

DRÓN FOTÓZÁS, DRÓN VIDEÓ KÉSZÍTÉS ÁRAK

DIGITÁLIS KÉPJAVÍTÁS

Ingatlan irodáknak, közvetítőknek, illetve folyamatos megrendelés esetén egyedi, kedvezményes ajánlatot adok. Érdeklődjön emailben, vagy telefonon!

Ingatlan fotók és videók készítését Érdi telephelyről, költséghatékonyan első sorban az alábbi településeken vállalom:

Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi, Biatorbágy, Páty, Budajenő, Telki, Sóskút, Tárnok, Százhalombatta, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Solymár, Nagykovácsi, Budapest XXII, Budapest XI, Budapest, XII.

Igény esetén az ország bármely pontjára vállalok kiszállást.

HOGYAN KÉSZÜL AZ INGATLAN VIDEÓ?

Egy építmény videójához szükséges felvételi anyag és a fotók optimális esetben 1 – 3 óra alatt elkészíthetők. Így a helyszíni munka alig vesz igénybe több időt, mint egy érdeklődőnek történő mutatás. Természetesen minél több idő áll rendelkezésre, annál kifinomultabb felvételek rögzíthetők. Fontos, hogy az ingatlan megfelelően előkészített, rendezett és tiszta legyen. Nagy értékű lakások esetén megfontolandó home staging szolgáltatás igénybevétele.

A videók elkészítése és a fotózás során maximálisan figyelembe veszem ügyfeleim és az ingatlanban élők igényeit, kívánságait, valamint ügyelek az egészségügyi óvintézkedések betartására (maszk, lábzsák, gumikesztyű).

Az ingatlan videó minősége és hatékonysága extra szolgáltatásként tovább növelhető drón videóval, élő szereplős felvétellel, narrációval, különleges effektekkel, illetve animált feliratok alkalmazásával.

A minőségi végeredmény mellett elsődleges fontosságú, hogy az elkészült felvételket ügyfeleimnek a lehető leggyorsabban hozzáférhetővé tegyem. A fotókat 24 órán belül, a kész videót 48 órán belül átadom. A komplett folyamat (videó forgatás, fotózás, vágás, utómunka) 1-2 nap alatt kivitelezhető.

NÉHÁNY SZÓ A MINŐSÉGRŐL

 

Nyilvánvalóan mindenki számára elsődleges cél, hogy a lehető legmagasabb árat kapja az ingatlanért. Egy profi fotó, vagy videó már önmagában is segít ennek elérésében.

Operatőrként és fotósként a helyszínen mindent megteszek annak érdekében, hogy a helyiségekről illetve az épületről és környezetéről a lehető legrendezettebb és letisztultabb felvételeket készítsem, de ehhez szükség van a megrendelő közreműködésére is. Probálja meg kívülállóként végigjárni az ingatlant és a felesleges tárgyakat elpakolva egy közel szállodai szoba letisztultságát létrehozni. Ne sajnálja az időt. Az egy-két óra, amit ezzel eltölt sokszorosan megtérül majd az eladás során.

KérjEN ajánlatot!

 

Képeimmel és videóimmal értékesebbé teszem eladó / kiadó ingatlanját!

Keressen bizalommal az alábbi elérhetőségeken, vagy töltse ki az űrlapot!

+36 70 943 37 27

info@covision.hu

REFERENCIÁK