06 70 943 37 27 info@covision.hu
Oldal kiválasztása

Ingatlan videó, drón videó

Nyisson ajtót a vevőknek

profi ingatlan videóval

 

MIÉRT HASZNOS A VIDEÓS INGATLAN HIRDETÉS?

 

NAGYOBB ELÉRÉSTÖBB ÉRDEKLŐDŐGYORSABB ELADÁS

ÉRTÉKNÖVELŐ

A professzionális ingatlan bemutató videó növeli az ingatlan értékét. Egyértelművé teszi, hogy az eladási szándék komoly, az eladó nem hobbi hirdető. Ügynökségek esetén emeli a szolgáltatás hozzáadott értékét is.

 

 

KIEMELI A HIRDETÉST

Eladó, kiadó ingatlan értékesítésekor, kiadásakor, apartmanok, szállodák vagy Airbnb szállások bemutatásakor alapkövetelmény, hogy videóval is megjelenjenek az online felületeken. De ez ma már nem elég. A vizuális tartalomnak ki kell emelkednie a tucatfotók és videók tengeréből. Ebben tudok én segíteni.

 

HATÉKONY MARKETING ESZKÖZ

Jelenleg az online világban a videós tartalom a leghatásosabb marketing eszköz. A felhasználók még a képeknél is szívesebben kattintanak videókra, hiszen több érzékszervre, nagyobb hatást gyakorol a mozgókép.

 

BIZALOM ÉPÍTŐ

Az ingatlan videónak értékesítés során fontos szerepe van a bizalom növelésében is, hiszen mindenki számára nyilvánvaló, hogy egy videó kevésbé manipulálható mint egy fotó.

 

ÉLMÉNY A VEVŐNEK – EMLÉK AZ ELADÓNAK

Egy jó épület videó a nézőnek, potenciális vásárlónak élményt ad, hagnulatot közvetít, az eladónak pedig örök emlék lesz a tulajdonáról.

Ingatlanokat bemutató filmjeimet rövid vállalási határidővel, a megrendelő igényeihez igazodva, professzionális eszközökkel, szakértelemmel, kiváló minőségben készítem el.

MIÉRT A COVISION?

Ezeket biztosan megkapja, ha együtt dolgozunk:

  • PROFI VIDEÓK ÉS KÉPEK
  • GYORSASÁG
  • MEGBÍZHATÓSÁG
  • KIVÁLÓ MINŐSÉG
  • EGYEDI LÁTÁSMÓD
  • KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG

Sok éves tapasztalatom, valamint a formák, fények és színek szeretete a garancia, hogy különleges és egyedi nézőpontokkal, hangulatokkal mutatom be az adott ingatlan külső és belső tereit egyaránt.

Kedvező áron, rövid határidővel egy lépésben elkészítem az adott ingatlan fotós és videós anyagát is.

INGATLAN FOTÓ + INGATLAN VIDEÓ

EGYBEN

INGATLAN FOTÓ ÉS INGATLAN VIDEÓ KÉSZÍTÉS ÁRAK

INGATLAN FOTÓZÁS ÁRAK

INGATLAN VIDEÓ KÉSZÍTÉS ÁRAK

DRÓN FOTÓZÁS, DRÓN VIDEÓ KÉSZÍTÉS ÁRAK

DIGITÁLIS KÉPJAVÍTÁS

Ingatlan irodáknak, közvetítőknek, lakberendezőknek, designereknek, home staging cégeknek folyamatos megrendelés esetén egyedi, kedvezményes ajánlatot adok. Érdeklődjön emailben, vagy telefonon!

Ingatlan fotósként és operatőrként a fotók és videók készítését Érdi telephelyről, költséghatékonyan első sorban az alábbi településeken vállalom:

Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi, Biatorbágy, Páty, Budajenő, Telki, Sóskút, Tárnok, Százhalombatta, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Solymár, Nagykovácsi, Budapest XXII, Budapest XI, Budapest, XII.

Igény esetén az ország bármely pontjára vállalok kiszállást.

HOGYAN KÉSZÜL AZ INGATLAN VIDEÓ?

Egy építmény videójához szükséges felvételi anyag és a fotók optimális esetben 1 – 3 óra alatt elkészíthetők. Így a helyszíni munka alig vesz igénybe több időt, mint egy érdeklődőnek történő mutatás. Természetesen minél több idő áll rendelkezésre, annál kifinomultabb felvételek rögzíthetők. Fontos, hogy az ingatlan megfelelően előkészített, rendezett és tiszta legyen. Nagy értékű lakások esetén megfontolandó home staging szolgáltatás igénybevétele.

A videók elkészítése és a fotózás során maximálisan figyelembe veszem ügyfeleim és az ingatlanban élők igényeit, kívánságait, valamint ügyelek az egészségügyi óvintézkedések betartására (maszk, lábzsák, gumikesztyű).

Az ingatlan videó minősége és hatékonysága extra szolgáltatásként tovább növelhető drón videóval, élő szereplős felvétellel, narrációval, különleges effektekkel, illetve animált feliratok alkalmazásával.

A minőségi végeredmény mellett elsődleges fontosságú, hogy az elkészült felvételket ügyfeleimnek a lehető leggyorsabban hozzáférhetővé tegyem. A fotókat 24 órán belül, a kész videót akár 48 órán belül átadom. A komplett folyamat (videó forgatás, fotózás, vágás, utómunka) 1-2 nap alatt kivitelezhető.

NÉHÁNY SZÓ A MINŐSÉGRŐL

 

Nyilvánvalóan mindenki számára elsődleges cél, hogy a lehető legmagasabb árat, a lehető legrövidebb idő alatt megkapja az ingatlanért. Ez csak megfelelő előkészítés után, profi fotókkal és videóval elérhető.

Operatőrként és fotósként a helyszínen mindent megteszek annak érdekében, hogy a helyiségekről illetve az épületről és környezetéről a lehető legrendezettebb és letisztultabb felvételeket készítsem, de ehhez szükség van a megrendelő közreműködésére is. Probálja meg kívülállóként végigjárni az ingatlant és a felesleges tárgyakat elpakolva egy közel szállodai szoba letisztultságát létrehozni. Ne sajnálja az időt. Az egy-két óra, amit ezzel eltölt sokszorosan megtérül majd az eladás során.

KérjEN ajánlatot!

 

Képeimmel és videóimmal értékesebbé teszem eladó / kiadó ingatlanját!

Keressen bizalommal az alábbi elérhetőségeken, vagy töltse ki az űrlapot!

+36 70 943 37 27

info@covision.hu

REFERENCIÁK